Monday, July 16, 2012

Nye fargestifter!

Ettersom at hver gang jeg begynner å kjede meg, så finner jeg meg selv i å lese et uvist antall med DIY-blogger og hobby-blogger. Mye fordi jeg liker å se hvor kreative vi mennesker kan være, og for selv å bli inspirert til å prøve nye ting og få nye ideer.

Så lørdag kveld kommer jeg over noe som passet meg helt perfekt! Det å smelte om gamle og knekte fargestifter inn til nye.


Første jeg gjorde var å ta av papiret på alle fargestiftene


Så var det å sortere alle fargene hver for seg og legge de i formene


Dette er etter jeg har hatt dem i stekovnen på ca 250 grader i ca 10-15 min. Tatt dem ut rørt i begerne slik at alt ble smeltet og ikke fargene skulle skille seg.


Ferdig innpakket og klare til å bli gitt bort =)
Disse fargestiftene vil egne seg fint som gaver enten til små barn eller i gavepakker til gjester. Det er viktig å tenke på at fargestiftene kan vare giftige, derfor må du ikke bruke redskaper som du skal bruke til mat senere. Jeg er veldig fornøyd med resultatet som jeg gikk etter som det var første gang som jeg prøvde på dette.

Du finner sider som foklarer hvordan man skal gjøre det her eller her

Jeg skal også si at jeg begynner å bli ferdig med Super Mario teppet som jeg holder på med. Men har hatt en liten pause fra proskjektet for å prøve å spare håndleddene mitt litt.


Just Smile =)

No comments: