Monday, February 24, 2014

En rask oppdatering!

Ja jeg vet, evigheter siden sist innlegg. Og grunnen er egentlig veldig enkel, det har ikke vært så mye å skrive om ettersom jeg ikke har gjort så mye håndarbeider. Og har vært travelt opptatt med skolearbeid.

Men tenkte at det var på tide med en liten oppdatering. Som sagt så er det vært lite som har blitt produsert den siste tiden, men jeg har begynt på noen sokker til meg selv (begynte tidlig i januar, så det begynner å bli en stund siden nå.)


Jeg strikker sokker uten hæl etter en babysokker oppskrift som du finner her. som jeg har tilpasset mine føtter, som er en størrelse 36/37. Jeg har lagt opp 40 masker på pinner 3,5 med Ola raggegarn følger oppskriften til ønsket lengde før jeg feller av slik det er beskrevet. Mer komplisert enn det er det faktisk ikke.
Jeg har også heklet noen nye grytekluter av litt restegarn som jeg fant. Jeg har i grunnen gjort det veldig enkelt ved å hekle en stor bestemorsrute med heklenål nr. 4 og dobbel tråd. Heklet så et bakstykke med heklenål 3 og enkel tråd.

Uansett, vet ikke når neste oppdatering kommer men satser på at det ikke blir like lenge til neste gang. Ha en flott uke folkens!

No comments: