Tuesday, April 2, 2013

En sofa åpenbaring!

Ja, nå er det flere månender siden siste innlegg ble lagt ut. Er lite flink til å oppdatere, men kreativiteten har det ikke vært mangel på. Så jeg tenkte å gi en liten oppdatering i et lite håp om at jeg skal bli flink å skrive innlegg.

Jeg har nå bodd på hybelen min i omtrent 1 1/2 år nå, og har fortsatt ikke ordnet meg en sofa. Grunnen er vel det at jeg er smålig kravstor, og har ikke penger til å kjøpe hva som helst. Det å leve uten sofa er egentlig ikke noe problem, men om ca 3 uker skal jeg feire bursdagen min og da er det fint å tilby gjestene mine noe mer å sitte på enn noen puter på gulvet. Og i påsken fikk jeg en åpenbaring når jeg diskuterte problemet med mamma. Så nå gleder jeg meg til å komme hjem igjen for å teste ut ideen min.

Hvordan har jeg tenkt å løse problemet? Vel her er en smakebit, bildet viser en vakumpakket skummadrass som jeg fant i kjelleren ;) Og jeg skal fortelle at det å vakumpakke en skummadrass er ikke enkelt men fult mulig. Så bare følg med på oppdatereinger

No comments: