Thursday, June 19, 2014

Sol, sommer og ferie

Først å fremst må jeg beklage at det har blitt ekstremt lite innlegg den siste tiden, men nå er jeg ferdig med bacheloroppgaveskriving og eksamener (Og jeg fikk bacheloroppgaven godkjent!! :-D). Der med kan jeg begynne å vie mye mer tid til det jeg liker best, nemlig å være kreativ =).

Jeg er på det siste stadiet når det kommer til det hemmelige prosjektet, så det er ikke lenge til dere får se hva det er og hvordan resultatet ble. Gleder meg til å vise dere det =)

Jeg har også endelig tatt meg tid til å sy en pcmappe til den nye pcen, og hvis jeg skal si det selv er jeg meget fornøyd med hvordan resultatet ble. Den ble ikke perfekt, men jeg er fornøyd og det er egentlig bare noe småpirk som er problemet og det kan jeg leve med.

Jeg har brukt noe stoffbiter som jeg fant mens jeg ryddet i tekstilene siden jeg skal flytte om ikke så alt for lenge. Inspirasjonen til kan du finne her.


Jeg har også tatt meg en tur på Stoff og Stil her i Trondheim. Og det endte med at jeg handlet mye mer enn det jeg faktisk skulle ha.....


Gleder meg til å finne frem symaskinen å sette igang, men det blir nok ikke før jeg har kommet i orden etter all flyttingen. (ja jeg har flyttet fra Trondheim....)


Jeg satser på at det kommer til å bli en god del mer blogging framover så det er egentlig bare å følge med fremover =)

Uansett, ha en nydelig dag videre, det skal jeg =)

No comments: