Thursday, March 20, 2014

Gulrort og ingefærsuppe, semesteroppgaveskriving og påskesett a la Mamma

Tenkte jeg skulle bare gi en kort oppdatering på det som skjer, og meste parten av tiden bruker jeg på å stresse med en semesteroppgave i mediesosiologi som skal inn i morgen! Og som vanlig har jeg null kontroll og vet ikke helt hva jeg holder på med. Men satser på at som vanlig klarer jeg å klappe sammen en oppgave som jeg kan levere!


Men selv om jeg har det travelt stopper det meg ikke fra å skrive noe som egentlig blir et lengre og lengre innlegg.  Men jeg tenkte at jeg skulle skryte litt av min mamma som har laget en helt FANTASTISK bursdagsgave til sin mor (altså min mormor). 

Jeg kan dessverre ikke si så mye om hvor hun har mønstre og slik i fra, men hvis dere ønsker kan jeg sikkert finne det ut til dere ;).  Mamma er den personen som lærte meg å strikke når jeg var relativt ung ( hvis ikke hukommelsen min er helt på villspor var det i 5-7 års alderen en gang). Og selv om jeg egentlig ikke begynte å produsere ting før jeg ble 19-20 år så har jeg hatt det i fingrene i evigheter.

Og etter som jeg skriver oppgave så er næring viktig for å holde konsentrasjonen, og dermed ble det til at jeg lagde meg Gulrot og ingefærsuppe til lunsj. Oppskriften har jeg hentet fra Kokebok for alle: Fra boller til burritos (den gule, ikke blå). Som er sikkert like vanlig i norske hjem som den rutete kokeboka (som jeg ikke husker hva heter, men forundrer meg ikke om den heter noe slikt. ) For å si det slik, hadde ikke jeg tatt med meg min Fra boller til burritos (jeg har den blå, det er min yngre bror som har fått den gule).  ville mamma hatt 3 stående i bokhylla.
Uansett, det er rart hvor mye man klarer å skrive når det er egentlig andre ting man skulle ha gjort! Men kryss fingrene for at jeg kommer meg i mål med oppgaven min!  

Og aller sist, men ikke minst, sangen som jeg alltid hører på for å gi meg troen på meg selv, når jeg ser som mørkest på ting :p 

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Marit Skjolden said...

oppskriften på kjøkkenhånkle og gryteklutene (med kyllinger) har jeg fra et gammelt ukeblad Familien, nr7 fra 2012. kluten har jeg komponert sjøl.

Emilie said...

Martine Engebakken: Takktakk! ;D

Marit Skjolden: takk for at du la ut hvor du har oppskriftene i fra =)