Tuesday, March 25, 2014

Pannebånd med bladmønster

Dagene etter at jeg leverte semesteroppgave har jeg trengt noen fridager fra alle former for skriving. Har vert veldig deilig! 

Det siste prosjektet jeg holdt på med var en bursdagsgave til ei venninne som feiret bursdagen sin nå på lørdagen. Og for en gang skyld hva jeg faktisk ferdig med gaven dager før. (Det er ikke noe som jeg klarer så alt for ofte) 

Og slik ble resultatet: 

Oppskriften som jeg har brukt kan du finne her. Jeg har brukt pinner 3.5 og babyull fra Gjestal og egentlig fulgt oppskriften til punkt å prikke. (for uten om at jeg orket ikke å bytte pinner.) Og er meget fornøyd med resultatet selv.
Annet som har skjedd siden side siste er blant annet at på torsdagen fikk jeg en hel haug med garn som jeg hadde bestilt fra sparkjop.no. Det var sju nøster med garn til et hemmelig prosjekt så det kan jeg dessverre ikke skrive så mye om akkurat nå. Men det kommer for en dag (jeg lover) 


Men som en liten oppmuntring til meg selv kjøpte jeg en hel haug med bomullsgarn også for strikke en nydelig bomullsgenser som jeg fant i MbyM sommer 2013. Så dette er et koseprosjekt som jeg skal holde på mellom all lesingen fremover.


Uansett, nå skal jeg la øynene mine hvile seg litt ettersom jeg har også klart å pådra meg en øyekatarr.

2 comments:

Anonymous said...

Så fin farge og fint mønster:) elsker klar grønnfarge, en farge som er utrolig vanskelig å finne i garnverden...

Emilie said...

Martine Engebakken: Takk skal du ha og jeg er veldig fornøyd=). Ja jeg brukte evigheter på å finne fargen, men fant den til slutt på www.sparkjop.no